Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb liverpooli szurkolói oldal gyakorlatilag kész tényként közli, hogy Bogdán Ádám távozik a csapattól a nyári átigazolási szezonban. 

A Thisisanfield.com hosszú cikket szentelt Jörgen Klopp nyári átigazolási terveinek, ebben azt írják, a német szakember elégedetlen Simon Mignolet teljesítményével, de nem akarja kirúgni a belga kapust, hanem hozna neki egy vetélytársat, hogy megnézze, milyen versenyző.

Az oldal egy korábbi cikkében azt írja, ez a játékos biztosan nem Bogdán Ádám lesz, hiszen az ő távozását biztosra (5/5) veszi, míg Mignolet eligazolását csak valószínűnek (3/5) tartja. A cikkben ugyanakkor jelzik, valószínáleg Mignolet sem vállalja a harcot, és ha tényleg hoznak a nyakára egy jó kapust, távozni fog.

Bogdán Ádám nem kell Jürgen Kloppnak Forrás: AFP

A cikkben arra is kitérnek, hogy Klopp nagyon szeretne újra együtt dolgozni Mario Götzével, akit valószínűleg el is engedne a Bayern München, mert nem játszik sokat.

Az U21-es csapathooz száműzött Bogdánról (aki a Ligakupa-döntőben azért a kispadra leülhetett) azt írják összegzésként, költséghatékony és megnyugtató megoldásnak tűnt a megszerzése a nyáron, de csak addig, amíg nem kellet pályára lépnie.