Társoldalunk:

Ronaldo és Sergio Ramos is feketelistára kerülhetett

2016.03.02. 18:49

Meglepő listával állt elő a Sport napilap, a katalán újság úgy tudja, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatánál nagytakarítás lesz a nyáron, és Florentino Pérez elnök Zinedine Zidane edzővel együtt tíz játékostól is megválhat.

A két legnagyobb név egyértelműen Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos lenne, előbbit 60 millió euróért, utóbbit 20-25 millió euróért már elengedné a klub, tudva, hogy talán most még utoljára komolyabb pénz kaszálhatna értük.

A harmadik szent tehén (ahogy a Sport.es írása fogalmaz) Pepe lenne, aki már a fiatalítás áldozatává válna, csakúgy, mint Álvaro Arbeloa. 

Cristiano Ronaldo és Sergio RamosForrás: AFP/Curto de la Torre

A hírek szerint a klubnál elégedetlenek Isco és James Rodriguez teljesítményével is, de Toni Kroos esetleges Bundesligába való visszatérése elé sem gördítenének akadályt a vezetők. Három fiatal, Casemiro, Danilo és Jesé Rodríguez neve sem szerepel a jövő évi tervekben, viszont az értük kapott pénzből lehetne tervezni az erősítéseket.

A katalán lap szerint álmokban nincs hiány, de hogy David de Gea, Eden Hazard, Paul Pogba vagy Robert Lewandowski leigazolására mennyi az esély, azt egyelőre nem tudni.