Társoldalunk:

Guardiolának nem kell versenyeznie Heynckesszel

2016.03.06. 12:20

A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge szerint ugyan van esély arra, hogy a labdarúgócsapat a Bundesliga és a Német Kupa mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerje, de a triplázás még elég távolinak tűnik.

A Bayern szombaton 0-0-s döntetlent játszott a Borussia Dortmund vendégeként, így 25 forduló után megőrizte ötpontos előnyét a nagy riválissal szemben. A Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőt 2-2-ről otthon folytatja az olasz bajnok Juventus ellen, míg a hazai kupában a négy között, április 19-én a Werder Bremen lesz az ellenfél.

Amennyiben sikerülne mindhárom sorozatot megnyernie, úgy megismételné a 2012-13-as sikert, de Rummenigge nem hiszi, hogy Pep Guardiolának bármiben is versenyeznie kellene az akkori edző Jupp Heynckesszel.

Pep Guardiola és Karl-Heinz RummeniggeForrás: AFP/Christof Stache

„A triplázás nagyon ritka bravúr, de Guardiola biztosan mindent megtesz érte. Ugyan tudjuk már, hogy a Manchester Citynél folytatja jövőre, de azt mondta, szeretne barátként elbúcsúzni. megértem őt, 45 éves, és szeretne megtapasztalni még mást is. De addig is azt kívánom neki, hogy nyerjen egy-két címet a Bayern Münchennel."