Guardiolának nem kell versenyeznie Heynckesszel

Pep Guardiola, Karl-Heinz Rummenigge, Bayern München, foci
Bayern Munich's new Spanish head coach Pep Guardiola (L) talks with the club's CEO Karl-Heinz Rummenigge during a press conference on June 24, 2013 in Munich, southern Germany. Guardiola is taking over as head coach and replaces Jupp Heynckes, who won with the club the German League (Bundesliga), the German Cup (DFB Pokal) and the UEFA Champions League in the last season. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge szerint ugyan van esély arra, hogy a labdarúgócsapat a Bundesliga és a Német Kupa mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerje, de a triplázás még elég távolinak tűnik.

A Bayern szombaton 0-0-s döntetlent játszott a Borussia Dortmund vendégeként, így 25 forduló után megőrizte ötpontos előnyét a nagy riválissal szemben. A Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőt 2-2-ről otthon folytatja az olasz bajnok Juventus ellen, míg a hazai kupában a négy között, április 19-én a Werder Bremen lesz az ellenfél.

Amennyiben sikerülne mindhárom sorozatot megnyernie, úgy megismételné a 2012-13-as sikert, de Rummenigge nem hiszi, hogy Pep Guardiolának bármiben is versenyeznie kellene az akkori edző Jupp Heynckesszel.

Pep Guardiola és Karl-Heinz Rummenigge Forrás: AFP/Christof Stache

„A triplázás nagyon ritka bravúr, de Guardiola biztosan mindent megtesz érte. Ugyan tudjuk már, hogy a Manchester Citynél folytatja jövőre, de azt mondta, szeretne barátként elbúcsúzni. megértem őt, 45 éves, és szeretne megtapasztalni még mást is. De addig is azt kívánom neki, hogy nyerjen egy-két címet a Bayern Münchennel."