Vágólapra másolva!
A szebb napokat is megélt, jelenleg a megyei első osztályban szereplő PMFC Gera Zoltán édesapjának a csapatával került össze a Baranya Megyei Kupában.

A már hatvanon is túl lévő Gera Sándor a megye hármas Diana SE-ben véd, fia, a Ferencvárosban futballozó Gera Zoltán legnagyobb örömére.

"Gratulált nekem (Zoli), és

Forrás: Bama.hu

Azt mondta, ilyen idősen szeretne ő is így mozogni, mint én" - nyilatkozta a Borsnak Gera Sándor még tavaly augusztusban, miután leigazolta a kapusgondokkal küszködő Diana.

"Hetente kétszer edzünk, mindegyiken ott vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, súlyfeleslegem nincs, 180 centis és 80 kilós vagyok" - mondta a Bama.hu-nak.

Kolonits István, a Diana SE sportegyesületi elnöke örült, amikor Gera Sándor hozzájuk szerződött. "A kor nem látszik meg rajta, nem jön ki róla labda, ami a képességeit dicséri. Nekünk kellett még egy kapus, ezért igazoltuk le. Második számú kapuvédőként számítunk rá, ezt megbeszéltem vele. Kupamérkőzéseken és edzőmeccseken azonban ő véd majd.

A kupameccsre március 30-án kerül sor a pécsi várkői stadionban. A Pécsen született Gera Zoltán 1997 és 2000 között a PMFC-ben futballozott, majd az FTC-ben eltöltött évek után a Premier League-ben a WBA és a Fulham játékosaként Európa-szerte ismert futballista lett belőle. Jelenleg az FTC játékosaként, 36 évesen készül a nyári foci-Eb-re.