Elfogytak a jegyek a magyar-horvátra

felirat FOTÓ ÁLTALÁNOS SPORT SZEMÉLY SZIMBÓLUM szurkol szurkoló zászló
Oslo, 2015. november 13. Magyar szurkolók a Norvégia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen az oslói Ullevaal Stadionban 2015. november 12-én. Magyarország 1-0-ra győzött. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A maradék kétszáz jegy is elkelt, így telt ház előtt rendezik meg szombaton a Magyarország-Horvátország barátságos labdarúgó-mérkőzést a Groupama Arénában. Akinek van jegye, érkezzen időben a stadionhoz. 

A magyar szövetség (MLSZ) csütörtök délután Facebook-oldalán jelezte, hogy minden belépőt megvettek a drukkerek. Az MLSZ honlapján azt is közölte, hogy a mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért a rendőrség jelen lesz a stadionban és annak közvetlen környezetében.

A szövetség egyúttal felhívta a szurkolók figyelmét, hogy "alapos ruházat- és csomagátvizsgálásra kell számítaniuk, és a jegyen szereplő adatokat a rendezők a személyazonosításra alkalmas okmányokban szereplő adatokkal összevetik és akinek nem egyeznek a jegyen és a hivatalos dokumentumban szereplő adatai, nem léphet be a stadionba".

Egy este, amikor ismét több mint 20 ezer szurkoló buzdítja a magyar labdarúgó-válogatottat a Groupama Arénában. Minden...

Posted by MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség on Thursday, March 24, 2016

"Kérjük a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba" - írta az MLSZ, amely kiemelte, hogy szorosan együttműködött a magyar hatóságokkal és a biztosításért felelős Készenléti Rendőrséggel. "Az alkalmazott intézkedéseket az előkészítés során a szurkolók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva hozták meg, az elmúlt időszak sajnálatos eseményeire a szervezők megfelelő intézkedésekkel reagálnak".

Tessék időben kiérni az Üllői útra Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az egyaránt Eb-résztvevő magyar és horvát válogatott meccse szombaton 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.