Vágólapra másolva!
Bő egy félidőt emberhátrányban futballozva 2-1-es vereséget szenvedett az Atlético Madrid a Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. Diego Simeone edző nem merte kimondani a gondolatait, Filipe Luís szerint érthetetlen, miért védik ennyire a Barcát.

A Barcelona-Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő lefújása után sem csitultak a kedélyek a Camp Nouban, a vendégek menedzsere és játékosai ugyanis értetlenül álltak a bíráskodás előtt.

Az Atlético a 25. percben Fernando Torres góljával ugyan vezetést szerzett, de a csatár a következő 11 percben két sárga lapot is begyűjtött, így csapata emberhátrányban folytatta a meccset. Nem is bírta ki a nagy nyomást, Luis Suárez duplájával a Barcelona végül 2-1-re fordított.

Az ellenfél szerint viszont érthetetlen, az uruguayi hogyan úszta meg a kiállítást, a madridiak elsősorban azt kérik számon Felix Brych játékvezetőtől, miért nem állította ki az uruguayit akkor, amikor durván megrúgta Juanfrant.

Juanfran vs Luis Suárez Forrás: Twitter

„Egyszerűen védik a Barcát,

nem is tudom, mit kellene tennie egy barcelonainak, hogy piros lapot kapjon.

De él még a remény, van esélyünk a továbbjutásra” – dühöngött Filipe Luís, az Atlético balbekkje.

Diego Simeone edző viszont azon kesergett, hogy mivel meg akarja úszni eltiltás és büntetés nélkül, ezért nem mondhatja ki azt, amit gondol.

olyan eredményt értünk el, amely még reményt ad a jövő heti visszavágóra. Elégedett vagyok a csapatommal” – nyilatkozta.

Diego Simeone morcos lett Forrás: AFP/Lluis Gene

Kollégája, Luis Enrique érthető módon szintén elégedett volt. „Értékelnünk kell az Atlético ellen mutatott játékot, ezzel a hozzáállással és ezekkel a játékosokkal a világ végéig is eljutunk” – nyilatkozta.

A Barcelona középpályása, Javier Mascherano hisz abban, hogy az egygólos előny elég lesz az elődöntőbe jutáshoz. „Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Madridban, de megpróbálunk ugyanúgy futballozni, ahogy most a második félidőben tettük. A fő célunk a győzelem volt, erre készülünk a visszavágón is.”