A Fradi-tábor egyelőre nem kér a bajnokavatóból

Kubatov Gábor
Budapest, 2012. április 13. Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke sajtótájékoztatót tart a klub Üllői úti székházában. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A már bajnok Ferencváros szerdán hazai pályán ünnepelheti 29. elsőségét az NB I-ben, az ellenfél a Paks csapata lesz az OTP Bank Ligában. Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a bajnokavatón nem lesz ott a Kubatov Gábor klubelnökkel tárgyalásban álló Fradi-tábor.  

A mérkőzéssel kapcsolatban a Ferencváros és az ultrák közötti tárgyalást összefogó, Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül (SZSZJN) nevű Facebook-csoport tett közzé állásfoglalást, amelyben azt írják: a Tábor nem lesz ott a Paks ellen a lelátón.

Szurkolótársaink!Sokan érdeklődtetek a holnapi meccsel kapcsolatban. A klubbal folytatott egyeztetések részleteiről a...

Közzétette: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül2016. április 5.

Kubatov Gábor és a Fradi-tábor között nagyjából február óta fokozatosan enyhült az ellentét, és a felek közvetítők útján törekedtek a megegyezésre.

Kubatov Gábor és a szurkolók egyelőre nem tudtak megegyezni Forrás: MTI/Földi Imre

A klub több gesztust is tett szurkolói felé, a március 24-i szurkolói ankéton például Kubatov bejelentette: bár a tárgyalásoknak még nincs vége, a Groupama Arénából történt összes kizárást azonnali hatállyal felfüggeszti a klub, és jelezte: összességében 50 százalék esélyt lát a megegyezésre.

Úgy látszik, ez egyelőre mégsem sikerült.

A Fradi-tábor és a Ferencváros közötti ellentét hátterét és a felek közti tárgyalás összefoglalását itt olvashatja el.