Dárdai nem elégedetlen a döntetlennel sem

Tolga Cigerci, Dárdai Pál, Hertha, foci
Hertha's Hungarian head coach Pal Dardai gives instructions to Hertha's midfielder Tolga Cigerci (L) during the German first division Bundesliga football match, Hertha Berlin v Schalke 04, at the Olympic stadium in Berlin on March 11, 2016. ODD ANDERSEN / AFP
Vágólapra másolva!
A Hertha csak 2-2-es döntetlent játszott a Bundesligában utolsó helyen álló Hannoverrel hazai pályán, de Dárdai Pál nem szomorú az eredmény miatt.

A Szalai Ádámot végig a padon tartó, utolsó helyen álló Hannover óriási bravúrt ért el a harmadik helyezett Hertha otthonában, miután 20 perccel a vége előtt még vezetni is tudott Berlinben. A Hertha végül Salamon Kalou góljával kiegyenlített, de a hazai döntetlen nem a legjobb eredmény azután, hogy egy héttel korábban történelmi vereséget szenvedett a csapat a Mönchengladbach otthonában.

"Két csatárral kezdtünk, mert gyorsan ki akartuk használni a helyzeteinket, és mint azt a korai gólunk is mutatja, sikerrel jártunk. A Hannover azonban veszélyesen játszott, így

sem, hiszen megmutattuk, van tartásunk, és morálisan rendben vagyunk" - mondta a sajtótájékoztatón Dárdai Pál.

Dárdai Pál irányítja a csapatát Forrás: AFP/Odd Andersen

"Kicsit túlpörögtek a fiúk, és ez néha veszélyesebb, mintha alulmotiváltak lettek volna. Túlságosan akartuk ma ezt a győzelmet" - mondta Dárdai.