A Barca mindent bevet a brazil hátvédért

messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (L) vies with Paris Saint-Germain's Brazilian defender Marquinhos during the UEFA Champions league quarter-final first leg football match PSG vs FC Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 15, 2015. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU
Vágólapra másolva!
A Barcelona lapértesülések szerint megegyezett a brazil Marquinhosszal, de hiába ígért sok pénzt klubjának, a PSG egyelőre vonakodik elengedni a védőjét. 

A Goal.com spanyol lapokra hivatkozva azt írja, Marquinhos elfogadta a Barcelona évi 4,5 millió eurós fizetést garantáló ajánlatát, amihez még 3 milliós aláírási pénz is társulna. Az azonban továbbra sem biztos, hogy a brazil védő a Barca játékosa lesz, mert a PSG egyelőre nem fogadta el a katalánok 45 millió eurós ajánlatát.

Marquinhos jobbhátvédként és középhátvédként is bevethető, de a Barca vélhetően Dani Alves utódját látja az egykori római játékosban. A 21 éves védő szerződése 2019-ig szól, a Barcelona állítólag 50 millió euróig is elmenne, hogy megszerezze, bár a játékos ügynöke, Giuliano Bertolucci szerint megkeresés sem volt.

Lionel Messi és Marquinhos jövőre már csapattársak lehetnek Forrás: AFP/Martin Bureau