Lewandowski szerencsés autóbalesete

Robert Lewandowski, Bayern München, foci
Bayern Munich's Polish striker Robert Lewandowski reacts during the German Bundesliga first division football match between FC Cologne vs FC Bayern Munich in Cologne, western Germany, on March 19, 2016. PATRIK STOLLARZ / AFP
Vágólapra másolva!
Meglepetésre csak a 84. percben, csereként lépett pályára Robert Lewandowski, a Bayern München labdarúgócsapatának csatára a Benfica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő lisszaboni visszavágóján. Az ok a gyengébb forma és egy autóbaleset volt.

Lionel Messihez hasonlóan a Bayern München csatára, Robert Lewandowski sincsen csúcsformában az utóbbi időben, a lengyel játékos utoljára a március 19-i, Köln elleni bajnokin szerzett (győztes) gólt, azóta azonban nem sikerült betalálnia.

A támadó így aztán nem is kapott lehetőséget a bajorok kezdőcsapatában a Benfica elleni, szerdai, idegenbeli BL-negyeddöntőn, csupán a 84. percben állt be csereként.

Robert Lewandowski Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A Bild szerint azonban nem csak ez volt a mellőzés oka: Lewandowski vasárnap kisebb autóbalesetet szenvedett Münchenben.

„Valóban ez történt, ilyen bárkivel előfordulhat, csak ritkán látsz ismert futballistát karambolozni. De Pep Guardiola nem emiatt hagyta ki a csapatból.” – mondta Matthias Sammer, a Bayern sportigazgatója.