Társoldalunk:

Keményen beleszállt Dárdaiba a dortmundi főnök

2016.04.21. 10:40

A Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke kicsit túlreagálta Dárdai Pál nyilatkozatát, amit a Német Kupa-elődöntő előtt tett, és durván beleszállt a Hertha magyar edzőjébe. 

"Amikor a döntő reggelén azt olvastam, hogy az ellenfél edzője már arról nyilatkozik, milyen órát vesz a győzelmi prémiumából, biztos voltam benne, hogy jó esélyünk van a győzelemre" - mondta Watzke a Dortmund meglepően sima, 3-0-s berlini győzelme után, amikor kiderült, hogy a Borussia lesz a Bayern München ellenfele a Német Kupa döntőjében.

Dárdai a Bildnek nyilatkozva mondta, hogy az azóta is hordott óráját akkor vette, amikor megszerezte az első gólját a Herthában, de ha sikerül bejutniuk a döntőbe, "egy még szebbet, még drágábbat" vesz magának. A nyilatkozat elég ártatlannak tűnik, ismerve Dárdait nem valószínű, hogy az elbizakodottság szülte volna, mindenesetre a dortmundi főnök alaposan kiakadt.

Nem sikerült Dárdai álma, a kupadöntőForrás: AFP/Patrik Stollarz

"Küldök Dárdainak egy BVB-s órát, hogy legyen valami szép emléke is az estéről" - mondta Watzke, majd hozzátette, Dárdai nyilatkozatát kifejezetten tiszteletlennek tartotta.

Egész pofás órák vannak a dortmundi fanshopbanForrás: Shop.bvb.de