Nehezen hiszik majd el a kapusnak, hogy ez véletlen volt

kossi agassa focikapus stade reims
Reims' Togolese goalkeeper Kossi Agassa gestures during the French L1 football match between Nantes and Reims on August 22, 2015 at the Beaujoire stadium in Nantes, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD / AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Vágólapra másolva!
Hajmeresztő kapushibából kapott rossz esetben kiesést érő gólt a Stade Reims a francia bajnokság hétvégi, utolsó előtti fordulójában.

A bajnokságban hazai pályán tavaly szeptember (!) óta nyeretlen Olympique Marseille stadionjában okkal számított rá a Reims, hogy sikerül a bennmaradáshoz szükséges pontot vagy pontokat szereznie, és az 56. percig minden rendben ment, aztán Kossi Agassa kapus egyszer csak megoldhatatlan feladattal szembesült.

Egy hazaadást kellett volna a mezőnybe bikáznia.

Sikerült azonban buzgó totojázással elérnie, hogy a csatár egészen megközelítse, majd telibe találta a marseille-i játékos lábát, és a labda a Reims kapujába pattant.

A hét éve közmegelégedésre a Reimsben védő togói Agassa bakija azért különösen súlyos, mert így a csapat visszacsúszott a 19. helyre, és akkor is kieshet, ha az utolsó fordulóban megveri a Lyont.

Oda akartam rúgni Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard