Vágólapra másolva!
Szurkolói rendbontás miatt 45 perccel később kezdődött a West Ham United-Manchester United mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokságban. De érdemes volt megtartani, mert öt gólt és sok változatosságot hozott: a hazaiak győzelemmel búcsúztak az Upton Parktól.

A házigazda londoni csapat drukkerei üvegpalackokkal és füstbombával dobálták meg az érkező Manchester United autóbuszát, amelynek egyik ablaka betört.

A West Ham szurkolói közül sokan annak ellenére elindultak a meccsre, hogy nincs jegyük, mert ezen a találkozón búcsúzik a klub stadionja, az Upton Park, ugyanis a csapat az Olimpiai Stadionba költözik.

A meccs, amelyet a 35. fordulóból halasztottak el, az eredetileg tervezett 20.45 helyett 21.30-kor kezdődött el, és a közjáték meg is zavarta a vendégeket, hiszen Sakho révén a 10. percben vezetést szerzett a West Ham, azonban a második félidőben Martial duplájával a manchesteriek megfordították az állást.

Amikor már a vendégek azt hihették, megvan a győzelem, előbb a 76. percben Antonio egyenlített, négy perccel később pedig Reid ismét a hazaiakat juttatta előnyhöz.

A West Ham 3-2-es győzelmével egy pontra megközelítette az 5. helyen álló Manchester Unitedet.

Eredmény, Premier League, 35. forduló:
West Ham United – Manchester United 3-2 (1-0)
gól: D. Sakho (10.), Antonio (76.), Reid (80.), illetve Martial (51., 72.)