Vágólapra másolva!
14 ember meghalt, 28-an megsebesültek, amikor AK–47-esekkel felfegyverzett terroristák támadtak rá a bagdadi Real Madrid szurkolói klubra.

Bár az Iszlám Állam még nem vállalta magára a terrorcselekményt, több lap is kész tényként közli, hogy az IÁ terroristái támadtak rá az iraki fővárosban a Real Madrid szurkolói klubjára.

A helyiségben nagyjából 50 ember tartózkodott, amikor beléptek a gépkarabéllyal felfegyverzett terroristák, akik válogatás nélkül lőni kezdték a szurkolókat. A helyszínen 14 ember vesztette életét, további 28 sérült meg, azaz ha tényleg ötvenen voltak a klubban, akkor alig néhányan úszták meg sértetlenül a brutális támadást.

A helyszín a terrortámadás után Forrás: Independent.co.uk

A közösségi médiában megjelent képeken látszik, hogy a klub falát szitává lyuggatták a vélhetően válogatás nélkül lövöldöző terroristák, a szörnyű képeken felborított bútorok és rengeteg vér is látható. A helyszínen készült videót a Mirror tudósításában lehet megnézni (erős idegzetűeknek ajánljuk).

Ziad Subhan, a bagdadi Real Madrid-klub elnöke az AS kérdésére azt mondta, "Utálják a futballt, mert szerintük muszlimellenes. Rettenetes tragédia, ami ma történt".