Ibra: Királyként jöttem, legendaként távozom

Zlatan Ibrahimovic, PSG, foci
This file photo taken on September 20, 2013 shows Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic laughing during a training session at the Camp des Loges, the PSG football club training center in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris. Zlatan Ibrahimovic said on May 13, 2016 he was leaving French champions Paris Saint-Germain at the end of this season, in a message on the Swedish striker's Twitter account. "My last game tomorrow at Parc des Princes. I came like a king, left like a legend," said Ibrahimovic, who has been crowned France's player of the year for a record third time. FRANCK FIFE / AFP
Vágólapra másolva!
Szombat este az utolsó mérkőzését játssza a Parc des Princes-stadionban a Paris St-Germain játékosaként Zlatan Ibrahimovic, aki nem hazudtolta meg magát, és nagypofájúan búcsúzott.

„Holnap az utolsó mérkőzésem lesz a Parc des Princes-ben. Királyként jöttem, legendaként távozom” – írta a Facebook-oldalán Ibrahimovic. A bajnokcsapat szombaton a Nantes-ot fogadja, május 21-én pedig a francia kupa döntőjében lép pályára a Marseille ellen.

Forrás: AFP/Franck Fife

Ibrahimovic már hetekkel ezelőtt közölte, hogy az idény végén távozik. A szerződése június végén lejár a párizsi klubnál, a neve több angol csapatnál is felmerült, de egyelőre nem jelentette be, hogy hol folytatja.

A svéd játékos 2012-ben, az AC Milantól igazolt a PSG-hez, amelyet sorozatban négy bajnoki címre vezetett.