Vágólapra másolva!
Török lapértesülés szerint Dzsudzsák Balázsért ismét harcba szállt a Hertha. A berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál nem tud erről.

A Bursasporda Bugün szerint a Hertha és a Bursaspor már kapcsolatba is léptek egymással, a berliniek a török lap szerint 2,5 millió eurót fizetnének Dzsudzsák Balázsért.

"Tavaly tényleg jöhetett volna, akkor lett volna helye a csapatban" - reagált a hírre a megjelent könyve miatt Magyarországon tartózkodó Dárdai Pál. "Sokat beszélgettem akkor vele erről, most azonban más a helyzet.

korai erről beszélni. Egy játékosunknak jár le a szerződése, sok hely nincs a keretünkben."

Fotó: Polyák Attila - Origo

Dárdai két hete, Berlinben hasonlóan fogalmazott Dzsudzsákról az Origónak. "Balázst tavaly ide akartam hozni, de túl nagy falat volt nekünk anyagilag. Rajta kívül nem tudok senkit mondani (a magyarok közül), akit most Berlinbe tudnék hozni, mert már van 30 játékosom, csak egynek jár le a szerződése, így nehéz lesz ebben az évben igazolni.

mert nem fér bele, hogy az újakkal hibázzunk."

A török lap szerint Dzsudzsák Balázst a Hamburg is vinné Forrás: Twitter

A 29 éves Dzsudzsák szerződése 2019. június 30-ig érvényes Törökországban, a Transfermarkt.de szerint 6,25 millió euró a piaci értéke. A Bursasporda Bugün a Hamburg érdeklődéséről is írt.