Pintér: Nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar futballtól kaptam

Pintér Attila  szövetségi kapitány Telki, 2013. december 19.
Telki, 2013. december 19. Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya beszél a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtótájékoztatóján Telkiben 2013. december 19-én. A 47 éves edző az előző idényben a Győrrel, korábban a Ferencvárossal nyert bajnoki címet. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Attila irányításával feljutott az élvonalba a Mezőkövesd, amely az NB II korábbi időszakában hétpontos hátrányban is volt a végül harmadikként záró Zalaegerszeg mögött. 

Pintér meghatottan nyilatkozott a feljutás után, előbb mindenkinek köszönetet mondott, majd azt mondta, ő mindig is a magyar labdarúgásért akart tenni, a válogatottnál is – ahol az Eb-selejtezők során az első meccsen, az északírektől elszenvedett vereség után elköszöntek tőle.

„Nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar futballtól kaptam” – tette hozzá Pintér, akinél akkor tört el végleg a mécses, amikor édesanyjának köszönetet mondott. Az edzőnek volt már egy sírós nyilatkozata, amikor 2013-ban bajnok lett a Győrrel.