Vágólapra másolva!
Miután kiderült, hogy Lionel Messit 21 hónap börtönre ítélték adócsalás miatt, a Barcelona egy furcsa PR-fogással arra biztatta szurkolóit, hogy használják a #WeAreAllLeoMessi, azaz "Mind Leo Messik vagyunk" hashtaget. 

Messit és édesapját háromrendbeli adócsalásban találták bűnösnek, a Barca sztárja 21 hónapos börtönbüntetése mellett 1,7, az édesapja 1,3 millió eurót köteles befizetni a spanyol adóhatóságnak. Messi nem valószínű, hogy börtönbe kerülne, hiszen a spanyol törvények szerint a két évnél rövidebb időre ítélt, első ítéletes bűnösök kiválthatják a büntetésüket.

A Barcelona, amely ellen szintén nyomozott az adóhivatal a Neymar-ügy miatt, egy elég furcsa kéréssel fordult szurkolói felé. Arra kérte őket, a közösségi médiában posztoljanak képeket, amin feltartott tenyérrel láthatók, és használják a #WeAreAllLeoMessi hashtaget.

Az internet népe persze egyből reagált is, bár nem pont úgy, ahogy a Barcánál remélték. A legtöbben felháborodtak, hogy az adócsaláson ért sztárját mentegeti a klub, de sokan egyből poénra vették a kérést.