Vágólapra másolva!
A Milan egykori legendás játékosa, Roberto Donadoni keze alatt fog játszani a következő szezontól Nagy Ádám. Nem megy a Benficába, a Bologna futballistája lesz.

A Ferencváros középpályása, Nagy Ádám az olasz első osztályú Bolognában folytatja – írja egybehangzóan több olasz futballportál, többek között a Goal.com olasz verziója.

A 21 éves Nagy Ádám nagyszerűen helytállt az Eb-n Fotó: Polyák Attila - Origo


Az olasz focioldalak mind biztosra veszik a magyar válogatott futballista Serie A-ba szerződését. Az átigazolási ügyekben jól értesültnek számító szakíró, Gianluca di Marzio saját honlapján azt írja,

már az utolsó részleteket tisztázzák a felek.

Nagy Ádám az Eb-n kiválóan szereplő magyar válogatott talán legnagyobb felfedezettje. Már a torna alatt lehetett hallani az angol bajnok Leicester City, a portugál címvédő Benfica és a francia Olympique Marseille érdeklődéséről. A jelek szerint Nagy ezeknek a kluboknak mind nemet mondott.

Donadoni nézte ki

A Bologna az előző szezonban a 14. helyet végzett az olasz bajnokságban, négy pontra a legjobb kieső Carpitól. A csapat vezetőedzője Roberto Donadoni, a Milan egykori többszörös bajnok, Bajnokok Ligája-győztes középpályása.

A Bologna jelenlegi keretében talán a nyolcszoros válogatott Mattia Destro a legnagyobb név. Egészen mostanáig ott játszott a franciaországi Eb-t megjárt Emanuele Giaccherini is, de már visszament a Sunderlandhez. Van a klubnak egy magyarja is, a Honvédban nevelkedő 22 éves támadó középpályás, Vécsei Bálint. Neki most ért véget a leccei kölcsönszerződése, de rögtön ismét kölcsönadták, ezúttal a svájci Luganónak.