Vágólapra másolva!
Balogh Norbertet kedvelik Palermóban a szurkolók, a magyar csatár pedig keményen edz, hogy a példaképei nyomába lépjen.  

Az olasz Serie A-ban szereplő Palermo 20 éves magyar támadójával a Gazzetta dello Sport készített interjút.

"Az emberek nagyon kedvesek és szenvedélyesek Palermóban. Jól esik, hogy bár egyelőre kevés játéklehetőséget kapok, felismernek, megállítanak az utcán, és autogramot kérnek tőlem" – mondta a vezető olasz sportlapnak Balogh.

Balogh Norbert keményen készül az új szezonra Forrás: http://palermocalcio.it/

"Ötmillió eurót fizettem Balogh Norbertért, plusz bónuszok. Ő az új Cavani" – idézte a Palermo elnökét, Maurizio Zamparinit a Mediagol.it olasz sportportál 2016 januárjában.

Az elnök az intejúban azt is hozzátette:

Ahogy a játékos maga is említett, egyelőre viszonylag kevés játéklehetőséget kap a csapatnál. A mögöttünk álló szezonban 4 bajnokin lépett pályára, és összesen 62 percet játszott. Az Európa Ligában hat meccsen bizonyíthatott, 377 perc játékidő mellett 2 gólt szerzett.

Balogh bemutatkozása a klubnál


A játékos jövőre szeretne több játéklehetőséghez jutni, és bizonyítani a szurkolóknak és a klubnak is.

"Megtisztelő, hogy az elnök Cavanihoz hasonlított, hiszen a világ egyik legjobb játékosáról van szó, aki a Palermónál is bizonyított, és nagyszerű játékával felhívta magára a Napoli figyelmét. Én is szeretnék bizonyítani a klubnál. Ugyanakkor ha magamtól választhatok, akkor inkább Ibrahimovicot emelném ki példaképnek, és nemcsak a góljai miatt, hanem mert iszonyú sokat melózik a csapatért, és számos helyzetet alakít ki a társak számára is" – árulta el a Gazzettának a magyar támadó.