Társoldalunk:

Most le fog szakadni a gatya Nagy Ádámról

2016.07.29. 08:49

Nagy Ádám csapata, az olasz Bologna a hegyekbe vonult edzőtáborozni, és Facebook-oldalán adott hírt róla, hogy megérkezett Kitzbühelbe. 

A Bologna Ausztriában edzőtáborozik, és képgalériával tudatta szurkolóival, hogy a csapat Kitzbühel felé vette az irányt. Az látható, hogy sok magyar szurkoló követi az oldalt, mert a képek között toronymagasan az kapta a legtöbb like-ot, amin a magyar játékos szerepel. 

Az egyik kommentelő még egy klasszikust is átdolgozott a magyar játékos kedvéért, és azt kommentelte a kép alá, hogy "Put Ádika in the kezdő undici." Hi-bát-lan! 

Nagy Ádám (j)Forrás: Bologna FC1909/Facebook

Nem rossz hír a magyar játékosnak az sem, hogy - miként az várható volt - a Bologna nem fogja tudni megtartani a Nagy Ádám legideálisabb posztján játszó Amadou Diawarát, akit többek között a Chelsea nézett ki magának.

Mivel a 18 éves guineai születésű játékos óriási szezont futott, könnyen elképzelhető, hogy a Bologna már eleve az ő pótlására szerződtette a magyar középpályást. 

Egy biztos: Nagy Ádámnak fizikális gondjai nem lesznek a szeptemberi vb-selejtezők idején, mert Olaszországban iszonyatos alapozás zajlik minden nyáron. Az olaszok nyári felkészülését nemcsak a hazai játékosok, de a légiósok is rettegve félik.