Vágólapra másolva!
Nem akartuk elhinni, bíztunk benne, hogy nem így lesz, de lassan kijelenthetjük: Dzsudzsák Balázs kvázi feladja futballkarrierjét, és az Egyesült Arab Emírségekbe szerződik. 

A jól értesültnek mondott UAE_Football már az Eb előtt kész tényként közölte, hogy a magyar játékos az Al-Wahdához szerződik, amire mi akkor azt mondtuk, várjuk meg, hogy sikerül az Európa-bajnokság. Azonban hiába sikerült remekül az Eb (mind a csapatnak, mind a kapitányának), maga Dzsudzsák panaszkodott, hogy a torna nem hozta meg az áttörést, nincs annyi érdeklődő, mint várták.

Ezek után még hallani lehetett a Schalke érdeklődéséről, szóba került az Olimpiakosz is, de közben makacsul tartották magukat az arab pletykák, és mivel a hírek szerint brutális fizetést kínáltak Dzsudzsáknak, egyre valószínűbb volt, hogy

a magyar válogatott kapitánya újra sutba dobja az ambícióit, és a nagy zsetont választja

– mint tette azt az Anzsi Mahacskala esetében is.

Pedig remekül sikerült az Eb Forrás: Polyák Attila

Az Ahdaaf most már kész tényként közli (Bursában is megerősítették a dolgot), hogy Dzsudzsák Balázst 3,5 millió euróért eladja a Bursaspor, a magyar játékos pedig évi 3,3 millió eurót fog keresni új csapatában, az Al-Wahdában. Ennyit még soha nem keresett karrierje során, más kérdés, hogy teljesen kikerül a futball vérkeringéséből, hiába indulhat az ázsiai BL-ben a bajnoksága 3. helyén végzett csapat.

Németh Krisztián után a második 30 alatti játékosunk választja az arab bajnokságok valamelyikét.