Vágólapra másolva!
Lezárult a nyár egyik leghosszabb átigazolási szappanoperája: a Manchester United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy vasárnap orvosi vizsgálaton vesz részt Paul Pogba, aki vélhetően holnap aláírja új szerződését az angol csapattal.

Paul Pogbát gyakorlatilag ingyen szerezte meg a Juventus a Manchester Unitedtől, amely most kénytelen soha nem látott összeget fizetni egykori játékosáért: a francia középpályás vélhetően

a világ legdrágább futballistájaként tér vissza Manchesterbe.

Pogba átigazolása egész nyáron téma volt, a Juventus korábban simán utasított vissza 60-70 milliós ajánlatokat, így lehetett sejteni, hogy rekordtranszfer lesz a dologból. A ManUnited végül 120 millió eurót ajánlott, ezt a Juve elfogadta, de az utóbbi hetekben még folyt a vita, hogy ki állja Pogba ügynökének, Mino Raiolának a borsos jutalékát (a hírek szerint 20 millió euróról van szó).

Amint bejelentik a felek a vételárat, valószínűleg megtudjuk a választ a fenti kérdésre is. Ez már csak formalitás, a vasárnapi orvosival eldőlt, hogy Pogba a Manchester Unitedben folytatja.