Nehezen viselték a bukarestiek a City úthengerét

Borussia Dortmund vs. Manchester City at ICC Shenzhen match China Chinese Guangdong Shenzhen international champion cup football soccer Manchester City Borussia Dortmund
Head coach Pep Guardiola, left, of Manchester City speaks to Alex Zinchenko as they compete against Borussia Dortmund during the Shenzhen match of the 2016 International Champions Cup China in Shenzhen city, south China's Guangdong province, 28 July 2016.
Vágólapra másolva!
A Manchester City ötgólos előnyt szerzett a Steaua Bucuresti vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának első, keddi mérkőzésén. A találkozón Sergio Agüero úgy ért el mesterhármast, hogy az első félidőben két büntetőt kihagyott.

Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, első mérkőzések:
Ajax Amsterdam (holland)-FK Rosztov (orosz) 1-1 (1-1)
Dinamo Zagreb (horvát)-Red Bull Salzburg (osztrák) 1-1 (0-0)
FC Köbenhavn (dán)-APOEL (ciprusi) 1-0 (1-0)
Steaua Bucuresti (román)-Manchester City (angol) 0-5 (0-2)
Young Boys (svájci)-Borussia Mönchengladbach (német) 1-3 (0-1)

Ahogy a román bajnok és a ManCity párharca, úgy valószínűleg a Young Boys-Mönchengladbach párharc is eldőlt, hiszen a németek kétgólos győzelmet arattak Svájcban.

A bukarestiek Twitter-oldalát kezelő szurkolónak (?) elég rosszulesett, hogy kedvenceit verik, mint a kétfenekű dobot, ezért elég furcsa dolgokat posztolt ki. Az olajpénzzel sértegette a Manchester Cityt, és a városi rivális Unitedet éltette, de volt olyan poszt is, hogy "ezt a gólt is egy olyan játékos szerezte, aki nem játszana a csapatban olajmilliók nélkül."

szerda:
Celtic Glasgow (skót)-Hapoel Beer Sheva (izraeli) 20.45
Dundalk (ír)-Legia Warszawa (lengyel) 20.45
FC Porto (portugál)-AS Roma (olasz) 20.45
Ludogorec (bolgár)-Plzen (cseh) 20.45
Villarreal (spanyol)-AS Monaco (francia) 20.45