Társoldalunk:

Ibrahimovic ahol tudja, széttrollkodja Pogbát

2016.08.20. 10:28

Második meccsén is győzött a Manchester United az angol bajnokságban, ám Zlatan Ibrahimovic elvette a show-t a Southampton ellen 2-0-ra megnyert meccsen bemutatkozó Paul Pogba elől. Nem először és nem utoljára fordult ez elő.

Ibrahimovic lőtte mind a két gólt, és három tétmeccsen már négy gólnál jár. Hatalmas párost alkothatnak a Juventusból visszatért Paul Pogbával, és nem csak a pályán.  

Forrás: AFP/Oli Scarff

A Southampton ellen együtt adtak interjút, a svéd csatár pedig nem hagyta érvényesülni a francia középpályást, közölte vele, hogy legközelebb, ha helyzetbe kerül, akkor inkább passzoljon neki, akkor biztos gól lesz belőle.

Korábban már az öltözőben is beletrollkodott Pogba egyik videójába. „Legalább híressé teszlek" – mondta a kamerába.

Thierry Henry is beszélgetett egyet Pogbával az Ibrahimoviccsal való kapcsolatáról. Állandóan beszól, folyamatosan vicelődik, hatalmas forma. A cipőmre, a hajamra, bármikor, amikor meglát. És ahogy beszél... Egyik nap edzettem, kick-bokszoltam, látta a videómat az Instagramon, és azt is leszólta, hogy mit csinálok, szerinte elég egy ütést bevinni, felesleges így forognom" – mondta Pogba.