Társoldalunk:

Klopp rossz edző, és hibázott Balotellivel

2016.09.03. 18:00

Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint a Liverpool edzője rossz szakember, egyúttal úgy véli, hogy Jürgen Klopp rosszul bánt az olasz csatárral.

Raiola a Gazzetta dello Sportnak adott őszinte interjút az után, hogy Balotelli - aki az előző szezonban a Milanban szerepelt kölcsönben - a Nice-hez szerződött a Liverpooltól.

"A végén már a liverpooli fejesek is azt mondták, hogy Klopp hibázott" - fogalmazott az ügynök, arra célozva, hogy a német tréner a tartalékok közé száműzte a 33-szoros olasz válogatott csatárt, amikor az Anfielden készült.

Balotelli Nizzában próbál szerencsétForrás: AFP/Glyn Kirk

"Nem szeretném az edzői kvalitásait kritizálni, de számomra ő nem egy jó edző. Azt sem értette meg, hogy Balotelli is csak egy ember. Miközben Mario példamutatóan viselkedett. Akkor sem panaszkodott, ha egyedül kellett edzenie. Az lenne a legkevesebb, hogy kimondjuk, ami történt, az Klopp hibája. Le sem sz**ta az egészet" - mondta Raiola, aki olyan sztárok ügyeit is képviseli, mint Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Blaise Matuidi vagy Romelu Lukaku.

Klopp ezzel szemben azt mondja, ő mindent megtett, hogy Balotelli fitt, jó állapotú futballistaként kereshessen magának új csapatot.

A Liverpool legutóbb 8. lett a Premier League-ben Klopp vezetésével, most három kör után négy ponttal a 11.Forrás: DPPI media/ Ben Queenborough

"Azt szerettük volna, hogy Mario olyan jó játékos legyen, mint amilyen a sérülése előtt volt. A tehetség megvan benne - efelől semmi kétség. Ahogyan beadott, fejelt és dolgozott tréningen, látható volt, hogy világklasszis" - idézte Kloppot a Liverpool Echo.