A MU csodatinije a nagyválogatott után az U21-ben is parádézott

England v Norway - UEFA European U21 Championship Football Soccer UEFA European U21 Championship Group 9 Qualifier
Marcus Rashford of England U21's scores his sides first goal during UEFA European U21 Championship Group 9 Qualifier match between England Under 21 and Norway Under 21 at The Weston Homes Community Stadium Colchester 6th Sept 2016 (Photo by Kieran Galvin/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A nagyválogatottban játszott három meccs - és egy rúgott gól - után Marcus Rashford az U21-es között is bemutatkozott, és ezúttal is megtarottta a debütálásokon megismert jó szokását - azaz gól(oka)t rúgott.

A Manchester United 18 éves csatára nem tud hibázni, ha debütálásról van szó. Góllal kezdett a klubjában, mindjárt kettővel a Midtjylland elleni Európa Liga-meccsen, majd három nappal később győztest gólt lőtt az Arsenal ellen első PL-meccsén.

A felnőtt válogatottban is hasonlóan nyitott, Ausztrália ellen talált be a kapuba, idén májusban.

És jó szokását ezúttal is megtatotta. Azt követően ugyanis, hogy Sam Allardyce nem hívta meg a nagy válogatott Szlovákia elleni vb-selejtezős keretébe, az U21-es edzője, Gareth Southgate számított rá a norvégok elleni találkozón - és nem kellett csalódnia, Rashford ugyanis megtatotta jó szokását, és hozta a gólokat.

Ezúttal ráadásul nem egyet, nem kettőt, hanem hármat, melyek közül az első szép, a második pedig egészen pazarra sikerült. A harmadik, egy tizenegyes már csak hab volt a tortán - nem csoda, hogy Sam Allardyce elégedetten mosolygott és tapsolt a lelátón.

Az angolok végül 6-1-re győztek, Rashford mellett Ruben Loftus-Cheek (Chelsea), Nathaniel Chalobah (Chelsea) és Lewis Baker (Vitesse, a Chelsea-től kölcsönben) volt eredményes.