Vágólapra másolva!
Valószínűleg világrekordot állított fel Cameron Bell, a skót másodosztályban szereplő Dundee United kapusa, aki a Dunfermline ellen az első 32 percben három tizenegyest is kivédett.

A hihetetlen sorozat a 9. percben kezdődött, amikor Gavin Reilly állt a labda mögé, és az erőből középre lőtt labdáját a balra vetődő Bell visszanyúlva hárította.

A 27. percben megint büntetőt kapott a Dunfermline, ezúttal Nicky Clark vállalta el, aki a jobb oldalt választotta, de Bell kitalálta a gondolatát.

Újabb öt perc múlva jött a sajátos mesterhármas utolsó darabja, Paul McMullan is a jobb sarokba próbálta lőni a labdát, de neki sem sikerült.

A meccset végül 3-1-re nyerte meg a Dundee, pedig a 61. perctől emberhátrányban játszott Dixon kiállítása miatt. Igaz, akkor már 2-0-ra vezetett a vendégcsapat, amely a szenzációsan védő Bell mellett sokat köszönhetett a duplázó francia Andreu-nek is.

A 29 éves, 180 cm magas Bell korábban megfordult a Kilmarnockban és a Rangersben is, a mostani az első idénye a másodosztályban szerepő Dundee Unitednél.