Ronaldóék bevásároltak a viccboltban

Vertical
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo poses with his son Cristiano Ronaldo Jr on arrival for the world premiere of the film Ronaldo in central London on November 9, 2015. AFP PHOTO / JACK TAYLOR / AFP PHOTO / JACK TAYLOR
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo góllal tért vissza a Real Madridba, és ez annyira felszabadulttá tette, hogy még egy kis hülyéskedésbe is belement a kisfiával.

Cristiano Ronaldo 62 nap kihagyás után egy első labdaérintésből szerzett góllal tért vissza a Real Madridba, hozzájárulva nem csak a csapata Osasuna elleni 5-2-es győzelméhez, de ahhoz is, hogy a Real hosszú idő után végre újra a Primera División élére álljon.

A nagy siker után a csapat egy könnyített edzést kapott ajándékba Zinedine Zidane vezetőedzőtől, és ezúttal még a családtagok is csatlakozhattak hozzájuk. Ronaldót fia, az ifjabb Cristiano kísérte el, és apa és fia láthatóan igen jókedvű volt.

Funny moments

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

A Real játékosai szerdán fokozhatják tovább a jókedvet, ha a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában legyőzik Ronaldo nevelőegyesületét, a Sportingot.