Történelmi verség egy utolsó pillanatban kapott góllal

Valencia CF v Real Sociedad - La Liga Comunidad de Valencia deportes equipo deportivo Espana spain Europa Europa occidental futbol futbol profesional la liga Pennsula Iberica Provincia de valencia Valencia  en Espana soccer FOOTBALL valencia cf SQUARE FOR
04 Aderllan Leandro de Jesus Santos of Valencia CF (R) during La Liga match between Valencia CF and Real Sociedad at Mestalla Stadium in Valencia on May 13, 2016. (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Valencia hiába egyenlített kétgólos hátrányról, az utolsó pillanatokban kapott góllal 3-2-re kikapott a vendég Real Betistől a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnap délutáni találkozóján.

A Valencia vesztét ráadásul két veterán játékos, az egyaránt 35 éves Joaquín és Rubén Castro okozta, akik előbb egy-egy góllal 2-0-s előnyt harcoltak ki a vendégeknek, majd a második félidő közepén hiába egyenlített három percen belül a hazai csapat, a meccs utolsó pillanataiban Castro újra lecsapott.

Tavaly is voltak bajok Valenciában, és úgy tűnik, idén is lesznek Forrás: NurPhoto/Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/Jose Miguel Fernandez

A Valencia sorozatban hatodik bajnokiját veszítette el, amire még nem volt példa a klub történetében. A Betisnél viszont annál nagyobb az öröm, ez volt ugyanis a csapat első győzelme az idényben.

Primera División, 3. forduló:
FC Valencia-Real Betis 2-3 (0-1)
korábban:
Sporting Gijón-Leganes 2-1 (2-0)
szombaton játszották:
FC Barcelona-Alavés 1-2 (0-1)
Real Madrid-Osasuna 5-2 (3-0)
Celta Vigo-Atlético Madrid 0-4 (0-0)
Málaga-Villarreal 0-2 (0-2)
Sevilla-Las Palmas 2-1 (0-1)
pénteken játszották:
Real Sociedad-Espanyol 1-1 (0-0)
később:
Granada-Eibar 18.15
Deportivo La Coruna-Athletic Bilbao 20.30