Társoldalunk:

Balotellire nem tettek jó benyomást az edzői

2016.09.12. 09:55

Mario Balotelli jobb bemutatkozásról nem is álmodhatott új csapatában, a Nice olasz csatára első francia bajnokiján mindjárt duplázott, és 3-2-es győzelemre vezette együttesét az Olympique Marseille ellen. Utoljára tavaly szeptember 22-én, az Udinese kapujába talált be, akkor még az AC Milan játékosaként.

Balotelli azonban nem csupán két gólja miatt került címlapra, hanem nyilatkozata miatt is, azt mondta, élete legnagyobb hibáját akkor követte el, amikor Liverpoolba igazolt.

Az angol klub 2014 augusztusában 16 millió fontot fizetett érte, de két év alatt mindössze 20 meccsen léphetett pályára, egy gólt szerzett. Ahogy a Telegraph az átigazolási időszak utolsó napján fogalmazott, a távozását lehet, még meg is ünneplik az Anfield Roadon.

Mario BalotelliForrás: AFP/Valery Hache

Balotelli szerint azonban a Liverpool hibája, hogy nem tudott megfelelően teljesíteni.

„Életem hibája volt, hogy odaszerződtem. Eltekintve a csodálatos szurkolóktól és a remek játékostársaktól, én nagyon nem szerettem a klubot. Két edzőm is volt, Brendan Rodgers és Jürgen Klopp, de nem tettek jó benyomást rám. Nem jöttem ki velük” - nyilatkozta a francia Canal Plus televíziónak.