Vágólapra másolva!
A Legia Warszawa szurkolói jó és rossz értelemben is megmutatták, mennyire örülnek neki, hogy csapatuk visszatért a Bajnokok Ligája főtáblájára. Súlyos büntetéssel néz szembe Nikolics Nemanja csapata.

A Legia - magyar csatára hathatós közreműködésével - újra a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet, amit a hírhedt varsói tábor alaposan megünnepelt.

A csapat ultrái gyönyörű élőképpel köszöntötték a csapatokat, bár már a sorsolást idéző, a Legia nevét tartalmazó cetlit tartó ultra képe is előrevetítette, hogy nem lesz békés a Borussia Dortmund elleni mérkőzés. (Guess who's back - kb. Na, ki tért vissza?!)

A Legia-ultrák élőképe Forrás: Facebook

A meccs alatt aztán legrosszabb arcukat is megmutatták a Legia ultrái. Egy csapat rajtaütött a Dortmund szektorán, ahol paprikasprayvel lefújták az ott dolgozó biztonsági személyzetet, és néhány pofon is elcsattant.

A Legia közleményében elnézést kért a dortmundiaktól, de már most attól félnek - teljes joggal - hogy súlyos büntetést kap a klub az UEFA-tól, és a következő hazai meccsükön, a Real Madrid ellen zárt kapuk mögött kénytelenek pályára lépni.

A Dortmund agyonverte a Legiát, Nikolics pedig nem is kezdett, ami miatt érthetően feszült lett egy kicsit.