Ronaldo és Bale nélkül utazik Barcelonába a Real

Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R) after scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs CA Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 10, 2016. / AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
A háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldo és Gareth Bale sem utazik el a Real Madriddal Barcelonába, ahol a Bajnokok Ligája-győztes csapat az Espanyol vendége lesz a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A mérkőzés érdekessége, hogy a fővárosi együttes beállíthatja az ősi rivális FC Barcelona rekordját, ha sorozatban 16. alkalommal is nyer a hazai pontvadászatban.

A portugál válogatottal Európa-bajnok Ronaldo influenza miatt nem bevethető, míg a walesi Bale múlt szerdán, a Sporting ellen 2-1-re megnyert hazai BL-csoportmeccsen szedett össze csípősérülést, amelyből még nem épült fel.

Otthon örülhetnek csak Forrás: AFP/Gerard Julien

A Real a múlt héten, az Osasuna elleni győzelemmel beállította az 1960/1961-es idényben elért csúcsát, az egymás után aratott 15 sikert. Ha Zinedine Zidane tanítványai vasárnap megverik az Espanyolt, akkor a Barcelona 2010/2011-es szezonban felállított rekordját is beérik.

A Real a legutóbbi négy idegenbeli meccsét kivétel nélkül megnyerte az Espanyol otthonában.