Társoldalunk:

Emberhátrányban verte a Gyirmót a Vasast

2016.09.21. 21:18

A sereghajtó Gyirmót hazai pályán 1-0-ra legyőzte a listavezető Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának szerdai játéknapján.

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Gyirmót FC - Vasas 1-0 (0-0)
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
v.: Szabó Zs.
Gyirmót: Sebők - Présinger, Jancsó, Bojovic, Sebastian - Kiss, Paku - Sallói (90+2.), Filkor (Madarász, 75.), Csiki (Nagy S., 82.) – Novák
Vasas: Nagy G. - Ristevski, Korcsmár, Burmeister (Vaskó, a szünetben) - Szivacski, Vida, Berecz (James, a szünetben), Hangya - Saglik (Pavlov, 72.), Ádám, Remili
gól: Filkor (50.)
kiállítva: Novák (63.)
sárga lap: Bojovic (44.), Jancsó (72.), Nagy S. (83.) illetve James (48.), Szivacski (69.), Remilli (79.)

Az első félidőben a Vasas birtokolta többet a labdát, komoly helyzet azonban inkább a hazaiak előtt adódott. Ezek ugyanakkor kimaradtak, így gól nélküli első félidőt láthatott a közönség.

A második félidőben gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, Filkor Attila remek távoli lövésből volt eredményes. Ezután viszont nehéz helyzetbe került Urbányi István együttese, hiszen Novák Csanádot - aki éppen az angyalföldiektől került kölcsönbe a Gyirmóthoz - azonnali piros lappal kiállították, mert egy fejesnél lekönyökölte Vaskó Tamást.

Az emberhátrányban futballozó hazaiak innentől előnyük őrzésére törekedtek. A Vasas az utolsó pillanatban kis híján egyenlített, de a kapufa megmentette a Gyirmótot, amely ezzel megszerezte fennállása második győzelmét az első osztályban.