Doll pikírt megjegyzést tett a bírókra

Lovrencsics Gergő, Danko Lazovic, FTC, Videoton, foci
Felcsút, 2016. szeptember 21. A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (k) és a székesfehérvári Danko Lazovic (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2016. szeptember 21-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A bajnok Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Videotonnal a felcsúti Pancho Arénában az OTP Bank Liga 10. fordulójának szerdai zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Videoton FC - Ferencvárosi TC 1-1 (0-0)
Felcsút, 3112 néző
v.: Andó-Szabó
Videoton: Kovácsik - Nego, Fiola, Vinícius, Stopira - Juhász R. - Pátkai (Oliveira, 46.), Varga J. - Géresi (Bódi, 73.), Scepovic, Lazovic (Feczesin, 76.)
FTC: Dibusz - Lovrencsics G., Leandro, Nalepa, Dilaver - Gera Z., Nagy D. - Varga R. (Rju, 66.), Hajnal (Csernik, 70.), Djuricin - Böde (Cukic, 13.)
gól: Scepovic (53., büntetőből), illetve Djuricin (83.)
sárga lap: Pátkai (3.), Varga J. (82.), illetve Nagy D. (19.), Cukic (29.), Hajnal (42.), Lovrencsics G. (63.), Nalepa (65.)

A 10. forduló rangadóján óvatos játékkal kezdtek a csapatok, de a bajnok Ferencváros már a 13. percben elveszítette kulcsemberét, Böde Dánielt, akit sérülés miatt le kellett cserélni. Mindkét csapatnak voltak nagy lehetőségei az első félidőben, de a kapuba egyik sem talált be.

A fordulást követően a hazai gárda került fölénybe, és Scepovic büntetőjével megszerezte a vezetést. Néhány perccel később Lazovic megduplázhatta volna a fehérvári vezetést, de tiszta helyzetből mellé fejelt.

Lovrencsics és Lazovic csatája Forrás: MTI/Illyés Tibor

Nem hagyta annyiban a vendégcsapat, és Djuricin közeli fejesénél, majd lövésénél Kovácsik bravúrjára volt szükség, hogy megmentse csapatát a góltól. Nagy nyomást helyezett a Videoton kapujára a Ferencváros, és Djuricin révén egyenlíteni is tudott. A mérkőzés képe alapján igazságos döntetlent játszott a két bajnokaspiráns.

„Azért rohantam a bírókhoz, hogy gratuláljak nekik. Ilyen jó bíráskodást még nem láttam soha" – mondta dühösen, mégis kaján mosollyal az arcán Thomas Doll az M4 kamerái előtt. A ferencvárosi edző hozzátette, nagyon bosszantó, hogy két jó csapat mérkőzését ennyi sárga lappal széttördelte a játékvezető.