Két pontot hagyott a Real Madrid a Kanári-szigeteken

Horizontal
Las Palmas' Argentinian forward Sergio Araujo celebrates a goal during the Spanish league football match UD Las Palmas vs Real Madrid CF at the Gran Canaria stadium in Las Palmas de Gran Canaria on September 24, 2016. / AFP PHOTO / DESIREE MARTIN
Vágólapra másolva!
A listavezető Real Madrid csak 2-2-es döntetlent ért el a Las Palmas vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A Real Marco Asencio révén ugyan a 33. percben megszerezte a vezetést, de csak öt percig örülhetett az előnynek, mert a hazaiak Tana révén gyorsan egyenlítettek.

Nem nagyon találta saját ritmusát a fővárosi csapat, Zinedine Zidane a 64. percben a gólszerző helyére behozta Karim Benzemát, aki három perccel később újra megszerezte a vezetést a vendégeknek. A francia csatár eddig 30 csapat ellen lépett pályára a La Ligában, és valamennyi kapujába betalált – összesen 113-szor.

A meccs összefoglalója:

Cristiano Ronaldónak azoban nem volt ilyen jó estélye, Zidane a 72. percben lehívta a pályáról a portugál ászt - így a Las Palmas otthona rajta maradt azon a három stadiont számláló listán, ahol Ronaldo még nem tudott gólt lőni.

És miután a madridiaktól más sem tette ezt meg, a hazaiak részéről Sergio Araújo viszont igen, így a Real három helyett csak egy pontot vitt haza a Kanári-szigetekről. Ez volt az első alkalom, hogy a francia szakember vezetésével sorozatban kétszeri is döntetlent játszott a csapat.

Viszont továbbra is vezeti a bajnokságot, egy ponttal a Barcelona és kettővel az Atlético Madrid előtt.