Menetel a City, egyre "klopposabb" a Liverpool

Horizontal
Liverpool's English midfielder James Milner (R) celebrates after shooting from the penalty spot to score his team's second goal during the English Premier League football match between Liverpool and Hull City at Anfield in Liverpool, north west England on September 24, 2016. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester City 3-1-re győzött a Swansea City otthonában, a Liverpool pedig hazai pályán verte 5-1-re a Hull Cityt az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A továbbra is százszázalékos teljesítménnyel listavezető Manchester City vezetőedzője, Josep Guardiola a második, aki első hat mérkőzését megnyerte a Premier League-ben. Az első ilyen szakvezető Carlo Ancelotti volt, aki 2009-ben a Chelsea-vel produkált hasonlóan remek bajnoki rajtot.

Agüero első gólja:

A walesi csapat otthonában két gólt szerzett az argentin Sergio Agüerom aki a hatodik tétmérkőzését játszotta és a 10., illetve a 11. találatát érte el a szezonban.

Azért Sigurdsson gólja sem volt csúnya:

A Liverpool fölényesen legyőzte az újonc Hull City csapatát, amely a 29. perctől emberhátrányba került, és két gólt is kapott büntetőből. Az egyre látványosabban és magabiztosabban játszó Poolban James Milner duplázott - ez volt a középpályás 43. meccse, ahol betalált, és ezek közül egyetlen egyet sem veszített el aktuális csapata!

Liverpool–Hull City:

Az Everton a Bournemouth otthonában elveszítette veretlenségét, a Stoke City és a Sunderland viszont továbbra is nyeretlen az élvonalban. Utóbbi Jermain Defoe duplájával már két góllal vezetett, de a 95. percben kapott találat miatt végül a pontszerzésről is le kellett mondania.

Premier League, 6. forduló:
Bournemouth-Everton 1-0 (1-0)
FC Liverpool-Hull City 5-1 (3-0)
Middlesbrough-Tottenham Hotspur 1-2 (0-2)
Stoke City-West Bromwich Albion 1-1 (0-0)
Sunderland-Crystal Palace 2-3 (1-0)
Swansea City-Manchester City 1-3 (1-1)
később:
Arsenal-Chelsea 18.30
korábban:
Manchester United-Leicester City 4-1 (4-0)
vasárnap játsszák:
West Ham United-Southampton 17.00
hétfőn játsszák:
Burnley-Watford 21.00