Társoldalunk:

Gareth Bale-ék új hobbija: a torz csapatfotók

2016.10.10. 17:23

Már többen kezdték hülyének nézni a walesi futballválogatott tagjait, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Gareth Bale-ék űznek furcsa tréfát mindenki mással.

A 2016-os Eb-n egészen az elődöntőig menetelő Wales csütörtökön Ausztriában lépett pályára a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtező-sorozatának mérkőzésén. A 2–2-re végződő találkozó előtt valami nem volt rendben a walesiekkel. Pontosabban a kezdő sípszó előtt szokásos csapatképükkel. 

Ennyire szervezetlenek lennének, hogy egy csapatképhez sem tudnak a hagyományoknak megfelelően, felül hat, alul öt elrendezésben felsorakozni? – tették fel sokan a kérdést, miután meglátták a lenti fotót.

Wales hivatalos csapatfotója az osztrákok elleni vb-selejtező előttForrás: AFP

A találkozó után újságírók rákérdeztek a képre Gareth Bale-nél, de a Real Madrid sztárja cáfolta, hogy szándékosan álltak volna fel absztrakt formációban a fotóhoz.

A vasárnapi, Grúzia elleni hazai vb-selejtező (1–1) előtti másodpercekben azonban erősödött a gyanú, hogy a walesi focisták hobbiból szórakoznak a csapatfotóval.

Az Ausztria elleni mérkőzés előtt négyen álltak, heten guggoltak, három nappal később, Grúzia ellen viszont már csak hárman álltak és nyolcan (!) guggoltak a csapatképen.

Ez egyre furcsább...Forrás: AFP

Kíváncsian várjuk, hogy a Szerbia elleni, novemberi mérkőzésen már 2–9-es felállást láthatunk-e Wales-től. Ha igen, nyugodt szívvel kijelenthetjük,hogy szórakoznak a világgal.

Wales már korábban is kísérletezett nem megszokott elrendezésű csapatképpel, de most indultak be igazánForrás: AFP