Ronaldo többet volt éjszakai bárban, mint edzésen

AME CUP TRAINING BRAZIL AME CUP TRAINING BRA RONALDO HORIZONTAL
08 July 1999: COPA AMERICA PARAGUAY 99, file photo of forward Ronaldo (Team Brazil) during a break of a light training session, prior to que quarterfinal game againts Argentina./Foto de archivo del delantero Ronaldo (Equipo Brasil), durante un descanso en una sesion ligera de entrenamiento, previa al juego de cuartos de final en contra de Argentina.
Vágólapra másolva!
Mircea Lucescu az Internazionale edzőjeként dolgozott együtt minden idők egyik legjobb focistájával, a brazil Ronaldóval, akinek tehetségét elismerte, de szerinte még ennél is többre vihette volna.

"Persze, hogy imádtam vele dolgozni, ő azonban nem igazán szeretett edzeni - kezdte a Dolce Sportnak Lucescu.

Annyira tehetséges volt, hogy így is játszattam."

Lucescu beszélt arról is, hogy a keretben akkor több argentin és brazil légiós is volt, egyszer komolyan össze is szólalkoztak egymással. "Ott voltam a vita központjában, de az ügynöknek kellett közbeavatkozni, hogy ne legyen baj."

Az 1998/1999-es szezonban is már sokat volt sérült Forrás: MEXSPORT/03.Luis Cortes

Lucescu az 1998/1999-es szezonban irányította az Intert, Ronaldo a sérülések miatt csak 19 bajnokin lépett pályára, ezeken 14 gólt lőtt, így is csapata legeredményesebb játékosa volt.

A keretben két argentin (Javier Zanetti és Diegos Simeone), valamint három brazil (Ronaldo, Zé Elias és Gilberto) játékos volt.