Társoldalunk:

Félelmetesen rossz meccsen ikszeltek Husztiék

2016.10.28. 22:27

Az Eintracht Frankfurt gól nélküli, sőt kis híján kapura lövés nélküli 0-0-t játszott a Borussia Mönchengladbach otthonában.

A szezonban eddig várakozáson felül szereplő, és a tabella 7. helyén álló Eintracht a Bajnokok Ligájában szereplő Mönchengladbachnál vendégeskedett – de sok köszönet nem volt benne.

Az első félidő annyira irgalmatlanul gyenge volt, hogy Felix Zwayer játékvezető nyolc másodperccel a játékidő letelte előtt megkönyörült a stadionban ekkor már egyre hangosabban füttyögő nézőkön. Nem csupán kaput eltaláló lövést nem mutattak föl a csapatok, de egy épkézláb támadást sem.

Nem fenyegette veszély a statisztikát:

A második félidőben 25 percet kellett várni az első valamire való akcióra ekkor a vendégek kapusa, Lukas Hradecky tolta elképesztő reflexszel a felső lécre Oscar Wendt közeli lövését.

Ezen kívül más nem történt, azaz az Eintracht továbbra sem képes egymás után két idegenbeli bajnokit megnyerni – ilyenre utojára 2013 augusztus-szeptemberben volt példa. A "Gladbachot vígasztalhatja, hogy sorozatban 12. hazai bajnokiján maradt veretlen.

A vendég oldalon a mérkőzést végig játszó Huszti Szabolcs a 80. percben sárga lapot kapott.