Társoldalunk:

Odaadnám a bal herémet, ha újra Fergie lenne az edzőnk

2016.11.04. 07:49

Nehezen viselték a Manchester United szurkolói csapatuk Fenerbahce elleni vereségét.

„Kérlek, hozzátok vissza Fergie-t”, „Odaadnám a bal herémet, ha újra Fergie lenne az edzőnk”, „Mióta Fergie elment, egyre több pénzt költött a csapat, ennek ellenére teljesen elvesztette az identitását, és évről évre egyre rosszabb lesz a helyzet”. 

Ki tudja, mennyi ideje van még MourinhónakForrás: AFP

Van, aki a kutyáját is feláldozná

Ilyen kommentek jelentek meg a Twitteren, miután a a Manchester United az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában 2–1-re kikapott a török Fenerbahce otthonában.

Az egyik MU-szurkoló egy olyan képet tett ki a Twitter-oldalára, amelyen a kutyája látható egy fazékban, és ez a felirat olvasható a képen: Rúgjátok ki Mourinhót, különben megölöm a kutyám.”

A hozzáállás volt a gond

Az edző nem fukarkodott a kritikákkal a meccs után. „Az a csapat, amelyik két perc alatt gólt kap, az nincs kész, mentálisan nincs rendben, és nem koncentrál eléggé. A problémáink a hozzáállással kezdődtek, ők úgy játszottak, mintha egy BL-döntőn lennének, mi meg úgy, mintha egy felkészülési meccsen lépnénk pályára. Megérdemelten nyertek, a futball nemcsak a játékosok tudásáról szól, hanem az odaadásról, az elkötelezettségről, a határok feszegetéséről és arról, hogy kiadsz magadból mindent” – nyilatkozta Mourinho a meccs után, megemlítve, hogy az egyetlen jó dolog az volt, hogy Rooney végre gólt szerzett.

A United a legutóbbi hét tétmeccse közül csak kettőt nyert meg, úgyhogy érthető, hogy csalódottak a szurkolók, kérdés, meddig tart a türelem Mourinhóval szemben.