Társoldalunk:

Mourinho télen nagytakarítást tart a Unitednél

2016.11.06. 10:42

José Mourinho nem kevesebb, mint nyolc játékost készül kirúgni a Manchester Unitedtől a téli átigazolási szezonban. Úgy néz ki, megvannak a gyenge szereplés felelősei.

Több angol lap is arról ír, hogy José Mourinho nagytakarítást tart Manchesterben télen. A portugál szakember borzasztóan rajtolt a ManUniteddel, az első tíz fordulóban csak négyszer tudott nyerni, és máris 10 ponttal van leszakadva a listavezető Chelsea-től (ha vasárnap az nyer az Arsenal, 11 ponttal előzi meg Mourinhóékat, és átveszi a vezetést a tabellán).

Mourinho természetesen a játékosaiban találta meg a gyenge szereplés felelőseit, ezért nem kevesebb, mint nyolc futballistától készül megválni. A hírek szerint Memphis Depay, Marcus Rojo és Matteo Darmian biztosan távoznak, de jó esélye van Michael Carricknek, Phil Jones-nak és Bastian Schweinsteigernek is arra, hogy ajtót mutassanakak nekik.

Jose Mourinho kevés barátra tett szert ManchesterbenForrás: DPPI/Matt West

Rajtuk kívül még további két peremembert adhat el a csapat, amely jelenleg csak a 8. helyen áll a bajnokságban, és az Európa Ligában is kiesésre áll négy forduló után.