Társoldalunk:

Messi Neymar magángépén repült az egymás elleni meccsre

2016.11.08. 16:53

A Barcelona sztárjai együtt utaztak el a Brazília–Argentína világbajnoki selejtezőre.

Nem mondhatni, hogy Brazília és Argentína a sport terén nagy barátságot ápolna, ezt Rióban is láttuk nap mint nap, ha valahol az argentinok szerepeltek, a brazilok biztosan ellenük drukkoltak. 

A brazilok ráadásul ötpercenként elővették a Pelét éltető, Maradonát gyalázó dalukat, amire a szomszédos ország drukkerei elkezdték a 2014-es vb-elődöntővel, a németek elleni 1-7-es katasztrófával húzni a brazilokat. 

Az ősz meccse Dél-Amerikában

Az ötszörös világbajnok brazil válogatott magyar idő szerint péntek hajnalban éppen Argentínát fogadja a dél-amerikai vb-selejtezők keretében, és a csúcsrangadót pont abban a stadionban játsszák, ahol a brazilokat darabokra szedték a németek. 

A nagy meccsre a Barcelona sztárjai együtt utaztak el, Neymar ugyanis nagy haverját, Lionel Messit és egy másik argentint, Javier Mascheranót is a saját magánrepülőjén vitte el Sao Paulóba, majd onnan Belo Horizontéba. 

Neymar megröptette a két argentintForrás: Twitter

Nem állnak jól az argentinok

Ők hárman vasárnap este még a Sevilla ellen játszottak a Barcával,  Neymar egy gólpasszal, Messi góllal és assziszttal zárt  a 2-1-es katalán győzelmet hozó meccsen, viszont a vb-selejtezőn ellentétes oldalon harcolnak majd. A brazilok tíz kör után vezetik a selejtezőcsoportot, az argentinok azonban nem állnak jól, csak a hatodik helyen vannak, ami még a pótselejtezőhöz is kevés lenne.