Neuer kihagyja a San Marino elleni meccset

EURO 2016 - Germany team training SQUARE FORMAT
Germany's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (L) and goalkeeper Manuel Neuer during a training session of the German national soccer team in Evian, France, 06 July 2016. Germany will face France in a semi final of the UEFA EURO 2016 in Marseille on 07 July. Photo: Christian Charisius/dpa
Vágólapra másolva!
Manuel Neuer, a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kihagyja pénteken a San Marino elleni világbajnoki selejtezőmérkőzést.

A Bayern München kapusa szerdán rosszullétre panaszkodott, ezért nem utazik el a kerettel Serravalléba. Helyettese minden bizonnyal Marc-André ter Stegen, az FC Barcelona kapusa lesz.
Neuer mellett szintén nem léphet pályára Julian Brandt, a Bayer Leverkusen szélsője gyomorhurut miatt hagyja ki a találkozót.

Manuel Neuer (jobbra) kidőlt, Marc-Andre te Stegen maradt a vb-selejtezőre Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius

Joachim Löw szövetségi kapitány a védelemben nem számíthat Jerome Boatengre, míg a középpályán Julian Draxlert és a hétvégén sérülést szenvedett Toni Kroost kell nélkülöznie.

A vb-címvédő németek három forduló után százszázalékos mérleggel vezetik selejtezőcsoportjukat. A pénteki meccs után kedden Milánóban játszanak felkészülési mérkőzést az olaszokkal.