Társoldalunk:

Vanczák sajnálja, hogy nem játszhat a saját búcsúmeccsén

2016.11.15. 12:49

A kedd esti, Svédország elleni barátságos meccsen négy magyar labdarúgó is elbúcsúzik a magyar válogatottól, de közülük csak ketten lépnek pályára. Vanczák Vilmos nem örül, hogy csak a VIP-páholyból nézheti majd a mérkőzést.

A válogatottságtól egyaránt búcsúzó Király Gábor és Juhász Roland a pályán is lehetőséget kap a magyar–svéd mérkőzésen, Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás viszont csak a lelátóról nézhetik majd a válogatottat.

A csapatban 79-szer szerepelt Vanczák nem örül, hogy nem húzhat futballcipőt. Természetesen szerettem volna játszani a svédek ellen, de Bernd Storck azt mondta, csak két játékosnak, Rolandnak és Gabinak tud játéklehetőséget biztosítani" – mondta a Borsnak Vanczák.

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru

"A korlátozott cserelehetőség miatt a többi helyet az aktív játékosoknak tartja fenn a kapitány. Tiszteletben tartom a döntését, de jobb lett volna a pályán búcsúzni" – tette hozzá a Puskás Akadémia védője.

Vanczák a Groupama Aréna VIP-páholyából nézi majd végig a 19.45-kor kezdődő mérkőzést, de előtte bemegy az öltözőbe, hogy elbúcsúzzon volt csapattársaitól.