Nikolics-gól nélkül is simán nyert a Legia a listavezető otthonában

Dundalk v Legia Warsaw: UEFA Champions League Aviva Stadium Club Soccer Dublin - Republic of Ireland HORIZONTAL Ireland Legia Warsaw Match - Sport PENALTY Photography Qualification Round Scoring Soccer SPORT STADIUM UEFA Champions League Calcio - Sport Ca
Nemanja Nikolic of Legia pictured during the UEFA Champions League Play-Offs 1st leg between Dundalk FC and Legia Warsaw at Aviva Stadium in Dublin, Ireland on August 17, 2016 (Photo by Andrew Surma/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja ezúttal nem találta be a Jagellonia Bialystok kapujába, csapata, a Legia Warszawa azonban így is meggyőző különbséggel, három góllal győzött idegenben a lengyel bajnokság 16. fordulójában.

Az élmezőnyhöz egyre jobban felzárkóző Legia Warszawa a bajnokság "tavaszi idényének" első körében, azaz a 16. fordulóban a listavezető Jagellonia Bialystok otthonába látogatott, és szerzett vezetést az első félidő hajrájában a brazil Guillherme góljával.

A második félidőben bő negyedóra tel el, amikor a Real Madridnak is hatalmas gólt akasztó belga Odjidja-Ofoe ezúttal is betalált. A kezdőként pályára lépő Nikolics Nemanjának ezúttal nem jött össze a gólszerzés, edője a 77. percben hívta le a pályáról.

Nikolics Nemanja most gól nélkül maradt Forrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

A hajrára aztán megbolondult a meccs. Előbb a 90. percben a Nikolics helyére beállt svájci Prijovic lőtte be a fővárosiak harmadik gólját, majd a 92. percben szépítettek a vendégek, hogy aztán egy perc múlva kapjanak még egyet, így lett a vége 4-1. Ez azt jelenti, hogy a Jagellonia maradt 30 pontos, és csak gólkülönbséggel előzi meg a Lechia Gdanskot, míg a Legia 25 ponttal már a harmadik helyen áll.

Ekstraklasa, 16 forduló
Jagellonia Bialystok–Legia Warszawa 1-4 (0-1)
g.: T. Romancsuk (90-+2.), ill. Guillherme (38.), Odjidja-Ofoe (62.), Prijovic (90.), M. Kucharczyk (90+3)