Társoldalunk:

Huszti lecserélése után kezdett szárnyalni a Frankfurt

2016.11.20. 19:48

Az Eiintracht Frankfurt idegenben 2-1-re legyőzte a Werder Brement a Bundesliga 11. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén. A vendégek mindkét gólját cserejátékos szerezte, a győztes gólt az első bajnokiján pályáéra lépő 18 éves Aymen Barkok rúgta. Huszti Szabolcsot a szünetben lecserélték.

A forduló előtt 7. Eintracht Frankfurt Huszti Szabolccsal a kezdőben állt föl a tabellán hátulról a harmadik, azaz a 16. helyen álló Werder Bremen otthonában.

A nagy iramú mérkőzésen mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést, a 38. percben Grilliltsch vett le szépen (és egy kis szerencsével) egy hosszú indítást, ami után a vendéfgek kapujába lőtt. 

A szünetben Niko Kovac lecserélte Husztit, a helyére beküldött Alex Meier pedig az 52. percben egy védelmi hibát kihasználva kiegyenlített. 

A 89. percben pedig a győztes gólt is megszerezték a vendégek. Az ugyancsak csereként beálló, élete első Bundesliga-meccsén pályára lépő Aymen Barkok 18 méterről gyönyörűen csavart a brémai kapuba.

A Frankfurt a győzelme után is maradt a 7. helyen, viszont ugyannyi (21) pontja van, mint az 5. helyen álló Hoffenheimnek és a 6. Herthának.