A BL legnagyobb védése sem segített a Tottenhamen

Hugo Lloris Tottenham Hotspur
Goalkeeper Hugo Lloris of Tottenham Hotspur makes a point blank save from Kamil Glik of AS Monaco during the UEFA Champions League Group E football match between AS Monaco and Tottenham Hotspur on November 22, 2016 played at Stade Louis II in Monaco - Photo Kieran McManus / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Óriási csalódás az angol Tottenham szereplése a Bajnokok Ligájában, a Premier League tavalyi harmadikja már az utolsó forduló előtt lemondhatott a továbbjutásról.

Erről legkevésé Hugo Lloris kapus tehet, aki Monacóban védett mindent, amit lehetett, az első félidő 11. percében például hárította Radamel Falcao büntetőjét.

A második félidőben volt egy ennél is nagyobb védése, a Monaco már 2-1-re vezetett, amikor egy szabadrúgás után Kamil Glik négy méterről lőtt, Lloris pedig szenzációs reflexszel tolta fölé a közelről érkező labdát.

A Spurs a kapus bravúrjai ellenére kikapott végül 2-1-re, és ezzel már csak az Európa Liga-szereplést jelentő harmadik helyre maradt esélye az E csoportban, ahol a Monaco és a Leverkusen végzett az első két helye.