Vágólapra másolva!
Amióta az angol bajnokságot Premier League-nek hívják, azaz 24 éve, a Manchester United most kezdte a legrosszabbul a szezont.

José Mourinho együttese a hétvégén hazai pályán csupán 1-1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel, így visszacsúszott a tabella hatodik helyére, 13 forduló után már 11 pont a hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben, és csupán 9 pontra van a kiesőhelytől.

A portugál edző és a csapat kapja is a trolltámadásokat a Twitteren, például a hétvégén ismét kiállították, az idén már másodszor. Ezért:

Egy bejegyzés szerint Lahm az egész karrierje alatt nem kapott egyetlen pirosat sem, Mourinho csak ebben a bajnokságban kettőt is:

Graham Poll korábbi angol játékvezető a hétvége után azt nyilatkozta, hogy Mourinhónak hatmeccses eltiltást kellene kapnia ahhoz, hogy lenyugodjon.

Gyengébb szereplés minden elődjénél

Felróják neki, hogy 150 millió fontot költött a nyáron, ebből körülbelül 100-at Paul Pogbára, aki a hétvégén adta az első gólpasszát a bajnokságban. David Moyes kirúgása óta pedig 615 millió dollárt költött a klub átigazolásokra,

mégis rosszabbul áll, mint akkor.

Mourinho elődjei közül Moyes és Louis van Gaal csapata 13 kör után egyaránt 22 ponttal rendelkezett. A ManUnitednek most csupán 20 pontja van, és a klub ugyanannyi meccset nyert meg, mint amennyit döntetlenre hozott (ötöt-ötöt).

A manchesteriek 10 góllal kevesebbet szereztek az Arsenalnál, amely az első négy helyezett közül a legkevesebb gólt lőtte.

- írta ki a Twitterre egy ManUnited-szurkoló.

Ibrahimovicék a kvöetkező fordulóban az Evertonhoz látogatnak, amely három bajnoki óta nyeretlen.