A végén bukott a Liverpool és a ManUnited is

fbl Horizontal
Bournemouth's English striker Benik Afobe vies with Liverpool's German midfielder Emre Can (L) during the English Premier League football match between Bournemouth and Liverpool at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on December 4, 2016. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool FC nagy meglepetésre 4-3-ra kikapott a Bournemouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Mancheter United a hajrában veszített el két pontot.

Premier League, 14. forduló:
Bournemouth-Liverpool 4-3 (0-2)
gól: Wilson (56.), Fraser (76.), Cook (79.), Ake (93.), ill. Mane (20.), Origi (22.), Emre Can (64.)

Everton-Manchester United 1-1 (0-1)
g: Baines (89. - 11-esből), ill. Ibrahimovic (42.)

A Bournemouth-Liverpool meccsen az első félidő közepén Sadio Mane és Divock Origi góljával két perc alatt 2-0-s előnybe kerültek a vendégek, majd a szünet után Callum Wilson büntetőből szépített (1-2).

Benik Afobe és Emre Can küzd a labdáért Forrás: AFP/Glyn Kirk

A 64. percben a német válogatott Emre Can bombagóljával ismét kétgólos előnyben volt a Liverpool, ám Ryan Fraser és Steve Cook három percen belül egyenlített, majd Nathan Ake a 93. percben megszerezte a győztes gólt a Bournemouth számára.

Összefoglaló:

A Liverpool ezt megelőzően csak egyszer, augusztus 20-án kapott ki a mostani bajnoki idényben.

A másik vasárnapi meccsen házigazda Everton a 89. percben szerzett 11-es góllal egyenlített a Manchester United ellen. Előtte Ibrahimovic ezzel a góllal szerzett vezetést:

A hazaiak már négy meccs óta nyeretlenek - igaz, otthon még egyszer sem kaptak ki -, míg az MU ugyan öt mérkőzés óta veretlen, de ebben az időszakban ez már a negyedik döntetlenje volt.